Webinar: Tilsyn på byggeplass - Hvordan unngå byggestans og tvangsmulkt

I dette webinaret forklarer vår erfarne HMS/KS-ekspert, Ruben Toftdahl, hva som skjer når tilsynet kommer - og hvordan du kan forberede deg på best mulig måte for å unngå kostbare konsekvenser.

Publisert 03. februar 2023 i Webinar
Tilsyn på byggeplass webinar
Et tilsyn kan raskt bli en tidkrevende og kostbar affære. Våre eksperter viser deg hvordan du best kan forberede deg.

Arbeidstilsynet og kommunene har både varslet og igangsatt en økning i antall tilsyn ute på norske byggeplasser - og stadig flere håndverkere tar kontakt med oss med spørsmål og bekymringer.

Hva skal til rent praktisk for å "bestå" et tilsyn? Hvordan unngå byggestans og tvangsmulkt

Ruben Toftdahl er en erfaren HMS/KS-ekspert i Svenn som daglig hjelper bygg- og anleggsbedrifter med å dekke krav til HMS og kvalitetssikring.

Han bistår også Svenn-kunder som har fått varsel om tilsyn eller pålegg om å sende inn dokumentasjon (15 bygg- og anleggsbedrifter i gjennomsnitt hver måned).

I dette webinaret forklarer Ruben hva som skjer når tilsynet kommer - og hvordan du kan forberede deg på best mulig måte for å unngå kostbare konsekvenser.

Dette webinaret ble avholdt 24.februar 2023, men du kan se opptak av det nå.

Bare fyll ut skjemaet så sender vi deg hele webinaret på e-post.Aldri bekymre deg for tilsyn igjen

Med Svenn får du et komplett oppsett og løsning for HMS og kvalitetssikring - med en brukervennlig app laget for hektiske dager ute på byggeplassen.

“Med Svenn har vi alt på mobilen, og vi slipper alt rotet med papirlappene fra de gamle dagene.“

Jar Bygg AS


Klikk på knappen for å opprette en Svenn-konto nå og prøv hele løsningen gratis og uforpliktende i 14 dager (krever ikke kredittkort).

Prøv gratis

Andre artikler: