Dette er Svenn: Sjekklister

I serien “Dette er Svenn” presenterer vi de ulike funksjonene vi har, hvordan de fungerer og hva du kan få ut av de. I dag skal vi snakke om sjekklistene våre.

Publisert 08. juni 2022 i Produkt
Få oversikt og kontroll med sjekklistene til Svenn
OVERSIKT: Få oversikt og kontroll med sjekklistene til Svenn

Svenns sjekklister er enkle å bruke for å fange opp alle krav knyttet til arbeidet du skal gjøre. - og vår løsning dekker kravet for kvalitetssikring når man søker om sentral godkjenning.

Med over 350 bransjestandard sjekklister og skjemaer tilgjengelig i vårt bibliotek er det lett å komme i gang.

Utfylling av sjekklister elektronisk gjennom Svenn-appen er den enkleste måten å bruke sjekklister på, med det kan også gjøres via PC. Det gir deg bedre kontroll over kvalitetssikringen og er effektivt og tidsbesparende. Det er også enkelt å redigere listene.

Sjekklister i Svenn-appen
Med Svenn får du grundig dokumentasjon som viser at jobben er gjort ihht. standard.

Kontroller arbeidet

Sjekklistene i Svenn er et godt verktøy å bruke for å sørge for at kvaliteten på utført arbeid er henhold til satte krav og prosedyrer. Kvalitetsarbeidet blir enklere for de ansatte ute i felt, og man slipper å drasse med mapper med ulike og utdaterte sjekklister.

Avvik og bilder kan kobles direkte på sjekklistene for å sørge for at dokumentasjonen er tilstrekkelig for dokumentasjon internt og mot kunde.

Sjekklister er verktøyet du trenger for å kvalitetssikre arbeidet du har gjort, eller skal gjøre.

Selv om du har gjort det samme mange ganger før, er det likevel lett å glemme småting. Da er det fint å kunne lene seg på sjekkpunkter. I Svenn tilbyr vi både et malbibliotek med sjekklister, og muligheten til å lage og redigere dine egne lister. På den måten får du et helt tilpasset system til jobben som skal gjøres.

Svenn sitt malbiblioteket hvor vi har over 350 sjekklister
BIBLIOTEK: Med over 350 sjekklister og skjemaer tilgjengelig i vårt bibliotek er det lett å komme i gang.


Slik fungerer sjekklistene til Svenn

Hvis dere tidligere har jobbet med sjekklister, så har dere sikkert hatt en bunke med lister på papir liggende, som man kan ta med seg på byggeplassen. Disse listene har sannsynligvis blitt laget i Word eller Excel, og så printet ut. Malene vi har i Svenn, kan man se på som disse filene man lager i Excel eller Word, mens sjekklistene i Svenn, er papirlistene man har printet ut.

I Svenn-appen kan alle ansatte enkelt gå inn på "Sjekkliste" og hente ut sjekklisten de trenger fra mal-biblioteket eller en mal som du har laget eller tilpasset.

En sjekklistemal er en mal for hvordan en sjekkliste skal se ut. En sjekkliste er en sjekkliste laget basert på en mal, som skal fylles ut/sjekkes.

Slik fungerer det i praksis

Å aktivere og bruke sjekklistene er svært enkelt. Sjekklister er en av modulene du kan slå på ved å gå til "Markedsplass" under "Selskapsverktøy" i menyen. Her får du en oversikt over alle utvidelsene og integrasjonene vi har i Svenn. Vi finner kortet for "Sjekkliste" og klikker "Slå på".

Malbiblioteket i Svenn har en rekke maler for ulike fagområder. Vi har blant annet sjekklister for tømrer, murer, maler, grunnarbeid, forskalingssnekker og anleggsgartner.

Malene i biblioteket kan brukes som de er, eller tilpasses bedriften deres. For å se ditt eget selskap sine sjekklistemaler, må vi først klikke på menypunktet Sjekkliste og så velge undermenyen Maler.

Så er det bare å opprette sjekklister, fylle ut navn, kategori og beskrivelse, legge inn bilder under de sjekkpunktene hvor du trenger det - og være forberedt på å få en enklere jobb med listene dine.

Se detaljert hvordan du går frem i hjelpesenteret vårt.


Forrige innlegg handlet om ressursplanleggeren vår. Les innlegget her.

Prøv sjekklistene fra Svenn

Lag deg en Svenn konto og prøv hele løsningen vår gratis i 14 dager, så ser du raskt hvorfor stadig flere håndverkere velger Svenn.

Prøv gratis nå

Andre artikler: