Dette er Svenn: Ressursplanleggeren

I serien “Dette er Svenn” presenterer vi de ulike funksjonene vi har, hvordan de fungerer og hva du kan få ut av de. Først ut er ressursplanleggeren.

Publisert 02. juni 2022 i Planlegging
Svenns ressursplanlegger sparer deg for mye tid og stress
PLANLEGG BEDRE: Med Svenns ressursplanlegger kan du spare tid, stress og få bedre oversikt.

Ressursplanleggeren er et planleggingsverktøy som sparer deg for tid, penger og frustrasjon. Den kutter drastisk ned på kontor- og planleggingstid, og gir deg en komplett oversikt over mannskap og kapasitet.

Målet vårt er å gjøre hverdagen din litt bedre ved å forenkle planleggingsprosessen, og gi både prosjektledere og andre ansatte oversikt over planer og arbeidsoppgaver.

“Hver mandag er det kaos. Vi bruker timevis hver uke på telefon for å følge opp ansatte på hvor de skal jobbe og når de skal møte”
- Svennkunde


Dette er utfordringer mange av kundene våre hadde, vi så på det som vår oppgave å løse disse problemene.

Arbeidsplanleggeren i Svenn

Slik fungerer ressursplanleggeren

Ressursplanleggeren hjelper deg med å planlegge løpende og kommende prosjekter, og gjør det enkelt for medarbeiderne dine å se hvor de skal være neste uke. Du får oversikt over hvor mange oppdrag dere har, og hvorvidt all kapasitet er utnyttet. Du vil bruke mindre tid på å informere ansatte om ukens allokering, fordi alt ligger tilgjengelig i planleggeren - og medarbeideren kan se hvor han eller hun skal være til enhver tid.

Slik fungerer det i praksis:

- Opprett og planlegg prosjektlengde
- Legg inn hvem som skal jobbe på prosjektet
- Opprett arbeidsvakter for ansatte
- Publiser arbeidsvaktene for ansatte slik at de kan se når og hvor de skal jobbeFordelen med vår planlegger er at man kan holde alle ansatte oppdatert med riktig informasjon om arbeidsvakter til enhver tid. Ressursplanleggeren henger også sammen med resten av Svenn, og man kan føre timer direkte fra en arbeidsvakt med et par klikk. Alt dette til sammen gjør at planlegging går fortere og du har mer tid til å faktisk gjennomføre byggearbeidet.

Ressursplanleggeren er fin å ha hvis du ønsker å bruke mindre tid på å planlegge og følge opp ansatte. Planlegg prosjekter og arbeid på noen minutter og sørg for at ansatte alltid er oppdatert.

Prøv ressursplanleggeren fra Svenn

Lag deg en konto nå og prøv hele løsningen vår gratis i 14 dager. Ingen kredittkort og ingen automatisk abonnement når prøveperioden utløper. Med andre ord: 100% uforpliktende.

Prøv gratis nå