De viktigste sjekklistene for bygg

Her kan du laste ned 8 sjekklister for bygg. Sjekklistene følger bransjestandard, og er hentet fra biblioteket i vår KS- og HMS-løsning.

Publisert 23. mars 2023 i Ressurser
Håndverker bygger hus på byggeplass

Sjekklister laget av våre HMS/KS-eksperter

Kvalitetssikring er en viktig del av arbeidet til en håndverker, som forsikrer at arbeidet blir gjort riktig ihht. byggekrav og at du har dokumentasjon på at ting faktisk er gjort riktig.

Det er ikke uten grunn at det kreves et digitalt KS-system for å bli sentralt godkjent, og det er vårt egne kvalitetssikringssystem vi har hentet disse sjekklistene fra - som vi nå tilbyr til deg helt gratis.

Vårt bibliotek med over 500 sjekklister og skjemaer på bl.a. norsk, engelsk og polsk dekker alle områder i et byggeprosjekt, og er både laget og årlig revidert av våre egne HMS/KS-eksperter.

Kort oppsummert: Svenn gjør det lett for håndverkere å dekke alle KS- og HMS-krav, slik at du kan bruke mer tid på å bygge.

Sjekklister i Svenn-appen
- Arbeidsdagen er som natt og dag." Svenn gjør det lettere å dekke de strenge HMS/KS-kravene som stilles til dagens håndverkere.

“Vi har fått mye mer kontroll på dokumentasjonskrav og HMS-biten etter vi begynte å bruke Svenn.“

Joakim fra Jar Bygg. Les mer og se video


Prøv gratis nå

Prøv hele løsningen vår gratis i 14 dager. Det tar cirka 1 minutt å opprette en konto, krever ingen kredittkort, og vi har ingen automatiske abonnement når prøveperioden utløper.

Last ned sjekklister for bygg

Sjekklister for bygg er en samling ulike sjekklister for både HMS og Kvalitetssikring, som vi for ordens skyld har lagt inn i én pakke du kan laste ned.

I denne pakken finner du:

  • Sjekkliste Kontroll av stillas – HMS
  • Sjekkliste Asbest – HMS
  • Sjekkliste Bjelkelag – KS
  • Sjekkliste Innvendige vegger – KS
  • Sjekkliste Kjøkken, Bad og Garderobe – KS
  • Sjekkliste Vinduer og Dører – KS
  • Sjekkliste Yttervegg – KS
  • Sjekkliste Yttervegg i tre – KS

Hvis pakken mangler en sjekkliste, så har du en mal for å enkelt opprette din egen.

Andre artikler: