Slik oppfyller du kravene til kvalitetssikring (KS) med Svenn

Enkelt forklart av våre erfarne fageksperter.

Publisert 13. september 2023 i Kvalitetssikring
Slik oppfyller du kravene til kvalitetssikring (KS) med Svenn

I dette kurset går Ruben og Sondre gjennom kravene som stilles til bedrifter som utfører tømrerarbeid og annet håndverk, og hvordan det enkelt kan dokumenteres i Svenn for å følge norsk lov og forskrift.

Introduksjon

Dokumentasjon og systemer som leveres av Svenn

I denne videoen ser vi nærmere på hva slags dokumentasjon Svenn leverer og hvordan vårt system sørger for at din virksomhet kan dekke kravene i norsk lov og forskrift.

Hvordan bruke sjekklister i Svenn

La oss ta en titt på hvordan sjekklistefunksjonen i Svenn brukes i praksis, og hvordan den gjør det enkelt å jobbe i henhold til regelverket.

Hvordan KS-systemet brukes ved et tilsyn

Et tilsyn er aldri langt unna, og når det først kommer er det greit å ha dokumentasjonen på stell. I denne videoen forklarer vi hvordan KS-systemet i Svenn bidrar til å gjøre ethvert tilsyn til en smertefri affære.

Prøv 14 dager gratis nå

Se hvorfor så mange håndverkere velger Svenn. Ikke bare samler vi alt du trenger i én og samme app, men den er latterlig enkel å bruke også.

Prøveperioden er 100% uforpliktende, krever ikke kredittkort, har ingen automatisk abonnement - og det tar deg bare 30 sekunder å komme i gang.

Prøv gratis nå

Andre artikler