Nyhet! Svenn jobber med “Tilbud”

En raskere og enklere måte å kalkulere byggeprosjekter, sende profesjonelle tilbud og vinne flere oppdrag.

Publisert 17. august 2023 i Produkt
Tilbud kalkulasjon
EN NY HVERDAG: Vårt mål er å gjøre kalkulasjon og tilbudsskriving så raskt og enkelt som mulig. Foto: Svenn

Kalkulasjon og tilbudsskriving er en særdeles viktig arbeidsoppgave som på mange vis styrer suksessen i din bedrift. Men det er også en veldig tidkrevende prosess som det ikke finnes gode nok løsninger for, i alle fall ikke for de små og mellomstore håndverksbedriftene.

Blant de 100 bygg- og anleggsbedriftene vi har snakket med, var det bare 25 prosent som brukte en dedikert softwareløsning for å kalkulere og lage tilbud. Resten brukte en kombinasjon av penn/papir og Word/Excel - som kanskje kan forklare hvorfor det nesten alltid er avvik mellom tilbud og endelig kostnad når prosjektet er ferdigstilt.

Her er det klart og tydelig rom for store forbedringer - og her kommer Svenn Tilbud inn i bildet.

Oppdatert: Vår nye tilbudsbygger er lansert, og som du kan se fra en av våre kunder er det mye tid å spare.

Må være raskt og enkelt

Det tydeligste funnet i våre undersøkelser er at det ikke eksisterer gode nok løsninger for kalkulasjon og tilbud i dag. De er altfor kompliserte å bruke for de litt mindre prosjektene, noe som resulterer i at du betaler for et system du ikke bruker.

Det må være raskt og enkelt å bruke. To ord som vi allerede lever etter, og som gjør at så mange håndverkere velger Svenn i dag.

En mer nøyaktig funksjonsliste kommer vi tilbake til når alt er spikret 100% - så sørg for å melde deg på interesselisten lenger ned i dette innlegget for å bli oppdatert underveis og når Svenn Tilbud er klar for å prøves.

Utvikles i samarbeid med håndverkere

For å utvikle en løsning som virkelig fungerer som den skal og som gjør din arbeidsdag enklere, så har vi med oss flere bygg- og anleggsbedrifter som både rådgivere og testere hele veien til mål.

Svenn Tilbud blir derfor i aller høyeste grad utviklet både for og av håndverkere.

De som sitter der hver ettermiddag og kveld med notatbok, regneark og kalkulator. De som utøver den skjøre balansegangen mellom å lage tilbud som bedriften kan leve av - og som vinner oppdraget.

Ingen simpel kunst å mestre - men en som snart blir veldig mye enklere.

Prøv Svenn tilbud nå

Oppdatert! Svenn tilbud er lansert og allerede tatt i bruk hos hundrevis av håndverkere i Norge - og du kan også prøve den her og nå.

Prøv Svenn tilbud nå

Prøveperioden gir deg full tilgang til hele Svenn-løsningen. Det krever ikke kredittkort og er 100% gratis og uforpliktende.