Lar seg begeistre av Svenns nye tilbudsbygger

- Tidligere brukte jeg opptil en time på et enkelt tilbud. Med tilbudsbyggeren til Svenn går det på 10-15 minutter."

Publisert 14. desember 2023 i Kundehistorier
NTK Byggtjenester er fornøyd med nye Svenn Tilbud
ALLEREDE VUNNET OPPDRAG: Svenn Tilbud har allerede vunnet oppdrag for NTK Byggtjenester (ikke avbildet her). Foto: Svenn

I en tid preget av hard konkurranse i et krevende marked, er det avgjørende for håndverkere å finne innovative løsninger for å skille seg ut.

Svenn, med sin nylig utviklede tilbudsbygger, har satt seg som mål å revolusjonere måten håndverkere oppretter og håndterer tilbud på.

Over 100 små håndverkere har vært med i utviklingen og testingen av verktøyet. En av de som lar seg begeistre er NTK Byggtjenester.

Daglig leder Nikos Kokkinos styrer bedriften, som er en sentralt godkjent og anerkjent aktør innen rehabilitering, oppussing og tilbygg med base i Skien.

Med 13 dedikerte ansatte leverer de kvalitetstjenester, og deres erfaringer med Svenns tilbudsmodul har vist seg å være en game-changer.

Fra over 1 time til 10 minutter

Nikos Kokkinos deler entusiastisk hvordan NTK Bygg har redusert tidsbruken betydelig etter implementeringen av Svenns tilbudsmodul.

Tidligere tok det opptil en time å utarbeide et enkelt tilbud, men nå kan de gjøre det på kun 10-15 minutter. Denne tidsbesparelsen har ikke bare økt produktiviteten, men har også gitt dem muligheten til å være mer smidige i å tilpasse og justere tilbudene etter behov.

“Tidligere brukte jeg opptil en time på et enkelt tilbud. Med tilbudsbyggeren til Svenn går det på 10-15 minutter.“

Nikos, NTK Byggtjenester AS


Kundene føler seg tryggere

Det mest gledelige for NTK Bygg er ikke bare den interne effektivitetsgevinsten, men også den positive responsen fra kundene.

En fornøyd kunde uttrykte at tilbudet var veldig enkelt å forstå og ga et inntrykk av at NTK Byggtjenester var et trygt valg som håndverker for prosjektet.

Dette understreker viktigheten av et profesjonelt og oversiktlig tilbud for å skape tillit hos kundene.

“En fornøyd kunde uttrykte at tilbudet var veldig enkelt å forstå og ga et inntrykk av at NTK Byggtjenester var et trygt valg som håndverker for prosjektet.“

Nikos, NTK Byggtjenester AS


Oversiktlig tilbud blir kritisk

Produktsjefen i Svenn, Ole Jørgen Næss, belyser betydningen av et slikt verktøy i den nåværende markedssituasjonen. Han påpeker at i dagens marked er det ikke bare prisen som avgjør, men også å klare å vise seriøsiteten og kvaliteten som tilbys.

Et godt utarbeidet og oversiktlig tilbud blir et kritisk verktøy for å skape et inntrykk av pålitelighet og profesjonalitet.

Ambisjonene er store

Ole Næss avslører Svenns ambisiøse planer for tilbudsmodulen. Teamet vil fortsette det dedikert arbeidet med å forbedre verktøyet, med fokus på integrert ressursplanlegging og prosjektstyring. Målet er ikke bare å tilby en metode for rask tilbudsutforming, men å skape en sømløs prosess gjennom hele prosjektet – fra tilbud til ferdigstillelse.

Lag et tilbud nå - helt gratis

Hvis du også ønsker å bruke mindre tid på å skrive, designe og sende pristilbud, så kan du heller prøve Svenn Tilbud her og nå.

Det tar deg bare 1 minutt å starte en 14 dagers prøveperiode hvor du kan prøve hele løsningen - inkludert Svenn Tilbud.

Det krever ikke kredittkort, og vi har ingen automatiske abonnement når perioden er over. Med andre ord: 100% uforpliktende!

Prøv gratis nå