Eintveit Bygg: – Svenn leverte til 10/10

Da byggmester Jostein Eintveit fikk beskjed om et plutselig tilsyn var det ingen tid å miste. Med Svenn i ryggen fikk han all dokumentasjon på plass – på rekordtid.

Publisert 26. mai 2023 i Kundehistorier
Håndverker snakker i telefon
EKSTRA TRYGGHET: Med Svenn i ryggen fikk Jostein rekordrask hjelp til å bestå tilsynet. Bildet i saken er ikke av Jostein.

Mange har kanskje merket at det har blitt økt tilsyn i bygg- og anleggsbransjen (og det ligger an til å bli enda mer). Det fikk i hvert fall Jostein Eintveit merke på kroppen da han fikk et uventet varsel om tilsyn i fanget.

“Når jeg som har énmannsfirma treffer det store skjemaveldet, er det så jeg nesten springer rett på en betongvegg.“

Jostein


Eintveit har drevet sitt eget AS i 10–15 år, og utfører tømre- og renovasjonsoppdrag i Stavanger-området. Dokumentasjon og kontorarbeid har aldri vært favorittdelen hans av yrket.

– Jeg kan slå inn en spiker og bygge et hus, men å føre avviksmeldinger og alt mulig sånt, det er en annen sak. Når jeg som har énmannsfirma treffer det store skjemaveldet, er det så jeg nesten springer rett på en betongvegg.

Det var bare et par dager igjen til tilsynet da han ringte Svenn, så han hadde lite håp om at det var tid til å få orden i sysakene. Men han skulle bli gledelig overrasket.

– Svenn satte opp et møte allerede neste dag, og da hadde de allerede snakket med dem som skulle utføre tilsynet. De reviderte alt av listene jeg trengte, krav jeg burde ha på plass, og sørget for at det var satt opp klart for bruk med dagens dato. Det var ti av ti, altså!

“Svenn satte opp et møte allerede neste dag, og da hadde de allerede snakket med dem som skulle utføre tilsynet.“

Jostein


Synes Svenn passer godt for små håndverkere

Eintveit har vært bruker av Svenn i ett år, etter å ha byttet fra en konkurrent som ikke var en fulltreffer for hans behov:

– Alt var lagt opp for mye større firmaer enn mitt, men fakturaen var like stor. Så kom Svenn på banen.

Han forteller at han bruker appen mye, i begynnelsen spesielt for å holde oversikt over våtromskontroll og lignende prosjekter. Over tid har han begynt å bruke den til det meste.

– Nå prøver jeg, hver gang jeg begynner en jobb, å legge den inn i Svenn-systemet. Med appen kan du skrive timer med én gang du setter deg i bilen for å kjøre hjem. Da slipper du å oppdage senere at «Søren, jeg har ikke skrevet timer på to uker!»

Timelister i Svenn-appen
INGEN TIMER TAPT: - Med appen kan du skrive timer med én gang du setter deg i bilen for å kjøre hjem. Da slipper du å oppdage senere at «Søren, jeg har ikke skrevet timer på to uker!»"

Bistår 100 håndverksbedrifter i året med tilsyn

Ruben Toftdal er KS/HMS-konsulent i Svenn, og kjenner seg godt igjen i Eintveits opplevelser:

– Jeg hjelper rundt 100 bedrifter i året med tilsyn. Det jeg ofte ser er at det ikke blir prosjektert nok tid til dokumentasjon av kvalitetssikring og HMS-arbeid blant bedriftene, noe som gjør at de får avvik under tilsyn. Da kommer vi på banen med vår ekspertise. Dette kombinert med Svenn-appen kan være en skuddsikker kombinasjon!

Gratis prøveperiode

Gjør som tusenvis av andre fornøyde håndverkere: Sett av ett minutt, lag deg en Svenn-konto og prøv hele løsningen vår gratis i 14 dager. Det krever ikke kredittkort og er 100% uforpliktende!

Prøv gratis nå

Eller trykk her for å lese mer om våre unike, tidssparende funksjoner.

Andre kundehistorier: