Betongforsegling: - Vi dokumenterer alt vi gjør i Svenn

Som ledende produsent av slipte betonggulv kommer kvalitetssikring og dokumentasjon i første rekke for gjengen i Betongforsegling - godt hjulpet av Svenn-appen.

Publisert 07. juli 2023 i Kundehistorier
Betongforsegling bruker Svenn for å kvalitetssikre arbeidet
FOKUS PÅ KVALITET: - Å jobbe med betonggulv krever erfaring, og underlaget vi overtar er aldri likt. Foto: Svenn

Vi møter Magnus og daglig leder Joachim midt i oppussingen av et varehus like utenfor Oslo sentrum. Det er full aktivitet med både slipemaskiner og vinkelslipere som snurrer og går. Betongforsegling teller 15 ansatte, og de er alle lidenskapelig opptatt av betong.

- Vi synes det er skikkelig kult å jobbe med betong. Vi lager noe av et materiale som allerede er det. Det er ekte og ærlig, godt håndverk!Magnus er nestleder i selskapet som utfører både offentlige og private jobber over hele landet. En stor del av arbeidet er å sørge for at kvaliteten på håndverket er 100%, og at det dokumenteres godt underveis.

- Å jobbe med betonggulv krever erfaring, og underlaget vi overtar er aldri likt, så vi må alltid tilpasse arbeidsprosessene våre til hvert eneste prosjekt. Derfor bruker vi spesialtilpassede sjekklister for å ha kontroll på alle avvik i prosjektet.

Kvalitetssikrer betonggulv
TAR INGEN SNARVEIER: God kvalitetssikring er alfa og omega for gjengen i Betongforsegling. Foto: Svenn

Joachim skyter inn hvor viktig det har vært å få på plass en god digital løsning som gjør denne delen av arbeidet så enkel og naturlig som mulig.

- Vi tar aldri noen shortcuts og dokumenterer alt det vi gjør med Svenn. Hvis vi skal tilbake og reprodusere gulv så har vi dokumentert alt det vi har gjort, og det er enkelt for de som kommer tilbake å gjøre jobben. Vi sparer mye tid på å ha alt lagret på ett sted.

Les mer: Komplett KS-system for håndverkere

“Vi sparer mye tid på å ha alt lagret på ett sted.“

Joachim, Betongforsegling AS


Når man jobber landsdekkende vil det alltid være utfordrende å holde alle oppdaterte og på samme bølgelengde, og ikke minst sørge for at ingen timelister, avvik eller viktige meldinger går tapt. Dette er naturligvis blitt mye enklere med Svenn-appen i lomma.

Bildedokumentasjon og kvalitetssikring i Svenn-appen
TUSEN ORD: - Vi dokumenterer alt vi gjør i Svenn-appen. Foto: Svenn

- For å kunne levere gode prosjekter med god kvalitet er det viktig med god prosjektstyring. Nå slipper vi å ha løse tekstmeldinger, løse papirlapper og dårlig kommunikasjon. Team kommunikasjon i Svenn-appen har også hjulpet oss med å kunne ha prosjektlagret informasjon og gi beskjed til gutta direkte på prosjektet for å gjøre prosessen enklere og lettere.

“Nå slipper vi å ha løse tekstmeldinger, løse papirlapper og dårlig kommunikasjon.“

Joachim, Betongforsegling AS


Prøv gratis nå

Gjør som Betongforsegling og tusenvis av andre fornøyde håndverkere: Sett av ett minutt, lag deg en Svenn-konto og prøv hele løsningen vår gratis i 14 dager. Det krever ikke kredittkort og er 100% uforpliktende!

Prøv gratis


Andre artikler