Vinn 15.000 kroner til julebordet

Anbefal én eller flere håndverkerbedrifter som kan ha nytte av å bruke Svenn gratis i 3 måneder - og bli med i trekningen av et påspandert julebord til en verdi av 15.000 kroner.

Publisert 18. oktober 2022
Vinn 15.000 kroner til årets julebord

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt - og hvor kjekt hadde det ikke vært å blitt påspandert årets første porsjon med "medisterkaker i ribbefett"?

Som en takk til alle Norges tømrere for jobben dere gjør, avholder vi i år en konkurranse hvor vi spanderer julebordet til én heldig bedrift - til en verdi av 15.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å anbefale minst én bedrift i bygg- og anleggsbransjen som kanskje kan ha nytte av et gratis 3 måneders abonnement i Svenn.

Du kan også anbefale deg selv hvis du ikke allerede er Svenn-kunde 😉

That's it!

Hva er Svenn?

Svenn er det brukervennlige, digitale verktøyet som stadig flere håndverkere velger for å spare tid og penger - og bygge bedre.

Vi snakker timeregistrering, prosjektstyring, ressursplanlegging, avvikshåndtering, sjekklister for kvalitetskontroll - og et komplett HMS-oppsett som vi setter opp for deg.

Et uvurderlig verktøy for deg som ønsker å kutte kostnader, redusere feil, få bedre rapporter og dekke alle HMS-krav.

Sjekk ut: - Jeg sparer minimum 15.000 kr i uken med Svenn

Hver anbefaling gir deg et ekstra lodd til trekningen, og du kan sende inn så mange anbefalinger du ønsker frem til 31. oktober for å styrke dine vinnersjanser.

NB! Hver anbefaling må inneholde et telefonnummer.

Lykke til!

PS! Vi avholder en lignende konkurranse for våre kunder. Disse konkurransene er separate - og vil ikke påvirke hverandre.