Lønnsomhetsguide for nyoppstartede tømrere

Bygg Trøndelag fikk braksuksess etter bare 6 måneder i drift. Nå deler de og andre håndverkere sine beste tips til nye tømrerbedrifter.

Publisert 24. januar 2022 i Ressurser
Bygg trøndelag
Last ned lønnsomhetsguide

I januar 2021 bestemte to tømrere seg for å ta utfordringen og startet egen tømrerbedrift. 6 måneder senere hadde Bygg Trøndelag vokst til 6 ansatte, og skapte god lønnsomhet uten at det gikk på bekostning av kvaliteten.


Vi besøkte de ute på byggeplass for å finne "oppskriften" deres:

Se hvordan Bygg Trøndelag gikk fra oppstart til suksess

Høy konkursrate i bygg- og anlegg

Det er ekstremt krevende å lykkes som håndverker. Bransjen stod i 2020 for 26% av alle konkurser i Norge - og bare 35% på verdensbasis overlever lenge nok til å feire 5-års jubileum.

Så hvordan overlever man i en av verdens tøffeste bransjer? Hvordan jobbe lønnsomt og samtidig ha tid til å fokusere på kvalitet og stolt håndverk?

Optimalisere for lønnsomhet

Lønnsomhetsguiden er en verdifull håndbok som passer særlig godt for deg som nettopp har startet tømrerfirma, men som også veletablerte håndverkere kan få nytte av.

Guiden inneholder fem konkrete tips for lønnsomme prosjekter som enhver tømrerbedrift burde følge, og disse kommer direkte fra suksessfulle håndverksbedrifter vi har snakket med.

Lønnsomhetsguiden er helt gratis - så det er vel ingenting å vente med? Fyll ut skjemaet under for å laste ned nå.