Enorm interesse for ny Tilbudsløsning: - Dette blir en gamechanger!”

De første tilbakemeldingene fra bygg- og anleggsbransjen er over all forventning, og nå går den etterlengtede modulen inn i første testfase for et knippe kunder.

Publisert 12. oktober 2023 i Produkt
Enorm interesse for Svenn Tilbud: Kalkulasjon og tilbudsmodul for bygg- og anleggsbransjen

Siden vi først meldte om at vi jobber med en ny kalkulasjon- og tilbudsmodul i Svenn har interessen vært skyhøy. Hundrevis av tømrere, malere, murere og andre håndverkere fra hele landet har både meldt seg på interesselisten og bidratt aktivt med verdifulle innspill og tilbakemeldinger.

Felles for alle tilbakemeldinger er klart og tydelig: Det var på tide med en slik nyhet.

Større kamp om oppdragene

Det er ingen hemmelighet at byggemarkedet går tregt om dagen. Renteøkninger og økte kostnader har satt mange prosjekter på is, noe som naturligvis fører til større konkurranse blant de få oppdragene som faktisk blir lagt ut.

Man må med andre ord by på flere oppdrag for å øke sjansene for å vinne, det må gjøres raskt og nøyaktig, og tilbudene må se bra ut. Konkrete utfordringer som vi skal løse med Svenn Tilbud.

Ingen gode løsninger for de mindre bedriftene

Vi gjorde egne undersøkelser på forhånd, men kundene våre bekreftet vår teori: Det finnes ingen tilbudsløsninger for små og mellomstore bygg- og anleggbedrifter som er gode nok.

Man har et knippe dedikerte kalkye- og tilbudssystemer, men disse blir bare brukt av 27% av håndverkerne vi snakket med, og disse løsningene er ofte for kompliserte og dyre for de litt mindre oppdragene som denne målgruppen tar på seg.

Resten av de vi spurte bruker en kombinasjon av Word og Excel eller papir. Dette tar mye tid og resultatet ser ikke alltid helproft ut.

Dessverre for denne målgruppen finnes det ingen gode alternativer som passer til deres bruksområde - før nå!

“Dette blir en gamechanger”

Som nevnt jobber vi tett med kundene våre under hele utviklingsprosessen, og de første designforslagene har blitt møtt med stor glede.

“Dette ser veldig bra ut! 😊👍

Daniel


“Denne gleder jeg meg til å ta i bruk!“

Angel


“Dette blir en game-changer“

Petter


Første testversjon denne uken

Våre utviklere har jobbet ekstremt effektivt, og allerede denne uken er vi klare for å la 10 kunder prøve den aller første testversjonen av Svenn Tilbud.

Denne første testversjonen vil gi oss svar på om modulen føles naturlig og brukervennlig å jobbe med, som er et av våre viktigste kriterier, og den vil hjelpe oss med å kartlegge veien videre slik at vi alltid holder oss på rett spor.

Oppdatert: Svenn Tilbud er lansert!

Svenn Tilbud er lansert og allerede brukt av hundrevis av håndverkere.

Prøv det gratis nå, så kan du også lage pristilbud på 10/15 minutter.

Prøv gratis