TEST - Om oss

Svenn jobber for å gi håndverkere en enklere arbeidsdag

Vi jobber for en stolt og mer ansvarlig byggebransje, og for at håndverkere skal ha friheten til å gjøre arbeidet de kan best.

Svenn er en programvare for ressurs- og arbeidsplanlegging, prosjektstyring, kvalitetssikring, HMS og timeføring som samler alle funksjoner du trenger i en enkel app og hjelper deg med å drive lønnsomt.

Før daglig leder var med på å starte Svenn, jobbet han selv som håndverker. I løpet av tiden på byggeplassen opplevde han at det var mange som slet med å drive butikken - de gjorde strålende håndverk, men bedriften var ikke lønnsom. Det administrative tok for lang tid og mye av det nødvendige papirarbeidet var for avansert. Han så behovet for et verktøy som gjorde det enklere å holde i butikken, mulig å bruke mer tid på byggeplassen og som var effektivt nok til å tjene litt mer penger på det faktiske håndverket.

Og slik ble Svenn til - et verktøy som gjør det enklere å være håndverker.

Favorittverktøyet til mer enn 10 000 håndverkere

Vi lager programvaren som sørger for en stolt og ansvarlig byggeindustri.

Siden oppstart har vi fått med oss over 1000 håndverksbedrifter, og gått fra 3 ansatte til 35 som alle er genuint opptatt av å gjøre en forskjell for håndverkeren.

Vil du være med på laget? Se våre ledige stillinger her.

Se hvorfor håndverkere foretrekker Svenn

Prøv 14 dager gratis nå. Prøveperioden er helt uforpliktende og krever ikke kredittkort.

Prøv gratis