Hvor mye kan du spare med Svenn?

Sjekk ut hvor mye du faktisk sparer med hjelp av Svenn - og hvilke funksjoner våre kunder sparer mest med.

Se hvorfor håndverkere velger Svenn

Prøv alt Svenn har å by på gratis nå. Det tar deg bare 1 minutt å lage en konto, krever ikke kredittkort, og det er 100% uforpliktende.

Prøv gratis nå

Slik har vi regnet ut besparelsen

Utgangspunktene varierer naturligvis fra bedrift til bedrift, men når vi prater med kundene våre er fellesnevneren at de minst halverer tiden de brukte på det administrative før Svenn - enten de kommer fra papir eller andre mindre brukervennlige løsninger.

“Før Svenn brukte vi en hel kveld hver uke til å planlegge nye prosjekter og lage arbeidsplaner til ansatte. Det slipper vi nå.“

Joakim fra Jar ByggDette sparer du mest tid med i Svenn

 1. Prosjektplanlegging: Med Ressursplanleggeren kan du enkelt planlegge nye prosjekter, holde oversikt over kapasitet, samt lage og publisere arbeidsplaner for ansatte med bare et par klikk.

  Stefan, Daglig leder i Arctic Handling, estimerer at han sparer minst 10 timer i uken bare med denne funksjonen. Nærmere bestemt muligheten for å lage og redigere arbeidsplaner og sende disse på mobil til hans ansatte.

“Jeg har regnet på at Svenn sparer meg cirka 15 timer i uken totalt.“

Stefan fra Arctic Handling 1. Kommunikasjon og Dokumentasjon: Chat, avvikshåndtering, fil- og bildeopplastning.
  Dokumentasjonen samles på ett sted og gjør det lett å finne frem senere går ofte igjen i kundesamtaler som en massiv tidsbesparelse.
 2. Integrasjoner: Svenn har mange integrasjoner med regnskapssystemer som Tripletex, Poweroffice GO, Visma eAccounting og flere - som for alvor kutter ned på dobbeltarbeid og feil, og gjør kort prosess på lønnskjøring og fakturering.

  Norges Hyggeligste Håndverker 2022, Robin Hundal i Hundal Bygg AS, bruker både Svenn og Tripletex, og sparer enormt med tid på det.

“Svenn og Tripletex-integrasjonen sparer meg veldig mye tid.“

Robin fra Hundal Bygg
Les mer og se video om Robin her.

Integrasjoner i Svenn

Tilleggsbesparelser

Det er andre, store fordeler med Svenn som vi ikke har tatt med i kalkulatoren, som f.eks:

 1. Reduserer sjanse for overtredelsesgebyr ved tilsyn: Arbeidstilsynet trapper opp tilsynene, og for mange håndverksbedrifter består "HMS-systemet" av en nedstøvet perm på kontoret.

  Svenn leverer komplette HMS-oppsett til byggebransjen, ferdig tilpasset og satt opp for hver kunde, og vi hjelper også til ved tilsyn hvis du skulle trenge hjelp til å søke om utsettelser eller innhente dokumentasjon.
Hjelp ved tilsyn
Tilsyn kan bli kostbare og tidkrevende. Som Svenn-kunde slipper du å bekymre deg.
 1. Reduserer avvik og andre kostbare feil: Svenn er også et fullverdig KS-system, som bl.a. dekker kravene til sentral godkjenning (som vi kan hjelpe deg med å søke om).

  Her snakker vi 150+ bransjestandard sjekklister på ulike språk, avvikshåndtering, fildeling for tegninger og monteringsanvisninger, for å nevne noe.

Prøv gratis nå

En ekstra bonus med Svenn er at du kan prøve løsningen her og nå, helt gratis og uten forpliktelser. Det tar deg omtrent 1 minutt å opprette en konto - og det krever ikke kredittkort.

Se hvorfor så mange håndverkere velger Svenn - og hvor mye du kan spare ved å effektivisere arbeidsdagen din.

Prøv gratis