Jar Bygg: - Enklere med Svenn

Håndverkerne i Jar Bygg brenner for faget og håndverkstradisjonen og er lidenskapelige opptatt av kvalitet i alt de gjør. Etter de begynte å bruke Svenn har arbeidshverdagen blitt litt enklere.

God dokumentasjon er viktig for å kvalitetssikre prosjekter
Bildedokumentasjon og sjekklister sørger for god kvalitet fra start til slutt
Se hvordan Jar Bygg bruker Svenn ute på byggeplassen

— Vi har fått mye mer kontroll på dokumentasjonskrav og HMS-biten etter vi begynte å bruke Svenn.

Joakim er administrasjonskoordinator i Jar Bygg. Han har bakgrunn fra prosjektledelse innen innovasjon og har fokus på det store utviklingspotensialet til byggebransjen.

— Jeg kommer inn med et annet blikk enn de som har jobbet i bransjen lenge, og ser absolutt hvordan Svenn bidrar til en mer effektiv hverdag, sier Joakim.

Jar Bygg er en totalentreprenør som løser et bredt spekter av utfordringer for kundene side. De bruker Svenn mest for dokumentasjon og kommunikasjon slik at de ikke trenger å tenke på papirarbeidet.

— En av fordelene med Svenn er at det er enklere å implementere enn andre systemer vi har testet. Brukervennligheten i appen er god i motsetning til de andre. Det er mye funksjonalitet og lettvint å sette seg inn i, sier administrasjonskoordinatoren.

Håndverkere på byggeplass med mobil med Svenn-app
HENDIG: Å ha Svenn lett tilgjengelig på mobilen når man er ute på jobb gjør det enkelt å sjekke av gjøremål og følge planen. Foto: Svenn

For gjengen i Jar Bygg er det viktigste et godt arbeidsmiljø, trygghet, at de har de tingene de trenger for å få gjennomført jobben på en god, effektiv og skikkelig måte.

— Vi liker at du kan følge med på tidsestimat, hvilke oppgaver som skal gjennomføres til hvilken tid og at du kan opprette grupper for de ulike prosjektene i teamkommunikasjon.

Svenn hjelper oss å levere et godt prosjekt fra A til Å og sikrer at vi kan levere fra oss et bygg med god kvalitet.

Jar Bygg

Prøv Svenn gratis i 14 dager

Bygg bedre med hjelp fra digitale verktøy du også. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.