Gratis kurs: Slik dekker du kravene til HMS/KS

Hva er HMS/KS-kravene til deg som håndverker, hvordan dekke de, og hva ser de etter på tilsyn? Se kurset gratis på nett nå - ingen registrering nødvendig.

Publisert 14. juni 2023 i Kvalitetssikring
Håndverker med mobil og KS-systemet fra Svenn på mobil

På norske byggeplasser er det nesten like mange HMS- og kvalitetssikring (KS) - krav som det er regnværsdager, men med god grunn: Et bygg skal være trygt å bo i, det skal vare, og arbeidet skal være utført uten skader og ulykker.

Med mange krav kommer også mange spørsmål, og naturligvis kommer mange av disse til oss i Svenn som hjelper nettopp håndverkere med å dekke HMS/KS-krav (blant mye annet).

Les også: Fikk varsel om tilsyn: - Svenn leverte til 10/10

Dette er et såpass viktig tema som så mange som mulig burde kunne, så vi bestemte oss for å lage en videoserie som alle kan se her og nå, helt gratis og uten påmelding.

I dette kurset svarer vi på 3 spørsmål som vi får omtrent daglig fra forvirrede håndverkere, nærmere bestemt:

  1. Kan dere enkelt forklare hva HMS/KS-kravene er?
  2. Hvordan kan Svenn-løsningen hjelpe med å dekke disse kravene?
  3. Hva forventes av dokumentasjon ved et tilsyn?

Trykk på knappen for å se HMS/KS-kurset i eget tempo nå. Som sagt: Det er gratis for alle og krever ingen registrering eller påmelding.

Gå til kurs

Hvorfor håndverkere velger Svenn

Sjekkliste tømrerarbeid i våtrom på pc og mobil

Kort fortalt: Vi er best på brukervennlighet og utmerket kundeservice.

Siden 2012 har vårt mål vært å hjelpe håndverkere gjøre jobben sin enklere. Da må løsningen vår være så enkel å bruke at den faktisk blir brukt - og vi må være lett tilgjengelig og lynrask ute med å hjelpe når behovet oppstår.

Dette fokuset har gitt oss storfornøyde kunder som vet at de kan stole på oss for å få hjelp, at vi alltid gjør vårt aller beste for å lage en alt-i-én løsning som dekker dine faktiske behov, og ikke minst: Hjelper deg å dekke kravene.

Du kan prøve Svenn selv, her og nå. Klikk på knappen, start din 14 dagers prøveperiode, og se selv hvorfor så mange håndverkere foretrekker Svenn foran andre løsninger.

Prøveperioden er gratis, 100% uforpliktende og krever ikke kredittkort.

Prøv gratis