Dette er Svenn Tilbud

La oss se nærmere på byggebransjens nye favorittverktøy

Publisert 28. november 2023 i Produkt
Tilbudsbygger for byggebransjen

Hvis du er som andre håndverkere vi har snakket med, så er du også lei av å bruke mye tid på å lage, sende og følge opp tilbud til potensielle kunder.

Vi spurte oss selv: Hva om vi kunne gi håndverkere et brukervennlig verktøy som lar de lage pristilbud som både er lønnsomme, konkurransedyktige og fine å se på - på en brøkdel av tiden? 🤔

Som sagt, så gjort! Si hei til Svenn Tilbud - en tilbudsbygger som for alvor setter fart på den viktigste delen av arbeidsdagen din:

Vinne nye oppdrag!

La oss se nærmere på hvordan Svenn Tilbud fungerer, og hvorfor både vi og håndverkerne vi lagde den sammen med tror at den blir en "gamechanger".

Se videogjennomgang med vår produktsjef

Hovedelementene

Kort oppsummert består Svenn Tilbud av tre hovedelementer:

1. Produkter

I Svenn Tilbud kan du lage et bibliotek med ulike produkter som dere kan bygge tilbud med, slik som arbeidstyper, tjenester, materiell, etc.

Da slipper du å være avhengig av egen hukommelse for å lage lønnsomme tilbud, og alle i bedriften får en felles prisliste å jobbe med.

I et produkt kan du legge inn pris pr enhet, enhetstype (f.eks. "timer" eller "m2"), påslag i kroner eller prosent, MVA, kategori, beskrivelse og produktinformasjon.

2. Tilbudsbygger

Som navnet tilsier er det her du bygger pristilbudene. Her legger du inn ulike detaljer, beskrivelse av oppdraget, forbehold og andre skriftlige sikkerheter, og selve produktene som genererer prisen på tilbudet.

Produktene kan grupperes i seksjoner for å gjøre tilbudet mer oversiktlig, slik som f.eks. å samle alle materialkostnader i en seksjon, og selve arbeidet i en annen. Du kan gi seksjonene egne navn og omgruppere på rekkefølgen hvis ønskelig.

Når du legger inn produkter kan du enten velge fra produktbiblioteket ditt, opprette nytt, eller bare skrive inn en manuell produktlinje som ikke blir lagret i biblioteket.

Kostnader, fortjeneste og total pris finner du nederst på siden, alltid synlig og alltid oppdatert etter hvert som du legger til nye produkter i tilbudet, justerer påslag og eventuelt legger inn en rabatt.

Når du må ta en pause eller er fornøyd, så trykker du bare "Lagre".

Tilbudsoversikt