Endring i prismodellen vår

Publisert 16. februar 2023
Vi bygger med Svenn

Siden oppstarten av Svenn har alltid målet vært å hjelpe de små håndverkerne. Vi har hatt et ønske om å gjøre det så enkelt som mulig for dere som elsker håndverkerfaget å drive med nettopp det; håndverket.

Det er mye som kreves når man driver en håndverksbedrift, som ikke er like kult som håndverket. Ting som ofte fører til frustrasjon fordi det er vanskelig eller fordi det blir brukt ord og begreper som mange av oss ikke føler at hører hjemme på en byggeplass.

Vi laget Svenn for å gjøre det enkelt å oppfylle disse kravene. For å gjøre krav til HMS og kvalitetssikring enkelt, og gi dere en ekspert på faget i ryggen hvis dere skulle trenge det. Dette har vist seg å være en stor trygghet for våre kunder, spesielt ved tilsyn fra kommunen eller arbeidstilsynet.

Alt vi er blitt, har vi bygget gjennom å lære av dere.

Vi har feilet en del og mye har ikke gått helt som planlagt, men vi har hele tiden vært takknemlig for at vi har hatt med oss fantastiske fagfolk som forteller akkurat hvordan de vil ha ting. Rett fra levra.

Nå ser vi også at vi har feilet, og at Svenn har blitt for dyrt for de minste. De vi ble til for i første omgang.

Som et svar på dette ønsker vi å gjøre endringer på våre pakker, som gjør det mulig for alle dere håndverkere der ute, uavhengig av størrelse på bedriften eller lommeboka, å bruke et skikkelig bra verktøy i arbeidsdagen deres, samtidig som dere kan føle dere trygge på at dere oppfyller alle lovpålagte krav som stilles til bedriften.

Pakkene Start, Smart, Total og Fleks

Vi har forsøkt å lage fire pakker som er skreddersydd de ulike håndverksbedriftene vi har møtt de siste årene:

Start - Pakken for de minste håndverkerne

Start er pakken for de minste og nyetablerte. Målet med pakken er å sørge for at dere har alle verktøy dere trenger for å oppfylle kravene, uten at det koster skjorta.

Dere får i denne pakken maler og rutiner som gjør det enkelt å drive i henhold til lovverket, men det stilles samtidig krav til at du gjør en del ting selv. Blant annet at du setter deg inn i hva konkret kravene er og hva en HMS- og KS-håndbok består av.

Men frykt ikke! Vi har gratis kurs som tar deg gjennom kravene, og som viser deg hvordan du kan gjøre ting selv. For å holde prisene lave kreves det at du gjør jobben med å sette sammen ditt HMS/KS-system på egenhånd, ved hjelp av våre maler som du får inkludert i pakken.

Hvis dette ikke er nok, så kan du velge luke nummer to: Smart-pakken.

Smart - For dere som ønsker hjelp til å dekke kravene

Smart-pakken er for deg som ønsker hjelp til å få ting på plass så du dekker kravene. Denne pakken er også laget for de som har fått sine første ansatte, hvor blant annet utfordringer med å planlegge hvor folk skal være begynner å bli større og større.

Du får tilgang til vår ressursplanlegger, som gjør det enkelt å planlegge hvor og når folk skal være på jobb. Samtidig kartlegger vi hva HMS/KS-håndboken deres må bestå av, og hvilke sjekklister og rutiner som er passende og nødvendige i deres arbeidshverdag.

I denne pakken sørger vi også for at eventuelle integrasjoner er satt opp og fungerer som de skal, og skulle dere ha behov for bistand ved de første lønnskjøringene så står vår tekniske support parat til å hjelpe.

Kort fortalt sørger vi for at dere oppfyller kravene og får systemet opp og gå, men dere er selv ansvarlige for å ha kontroll på dokumentasjonen hvis dere skulle få et tilsyn, eller for å gjennomføre den lovpålagte årlige revisjonen av dokumentene deres.

Hvis det høres ut som mer enn du ønsker å gjøre selv, har vi et alternativ til deg også.

Total - For dere som ønsker full dekning

Total-pakken er pakken som inkluderer vår tetteste oppfølging. Vi sørger for at du får et skreddersydd HMS/KS-system, og hjelper deg i tillegg med revisjonen når tiden er inne for det.

Skulle du få et varsel om tilsyn, står våre eksperter klare til å hjelpe deg gjennom. Vi har lang erfaring med bistand i slike saker og kundene våre er svært fornøyde med måten vi hjelper dem på:

Som totalkunde hos oss har du en partner i ryggen som du kan stole på, og får samtidig det aller meste ut av Svenn-systemet. Både når det kommer til funksjoner og våre integrasjoner.

Fleks - For de største og dere som trenger et tilpasset oppsett

Selv om majoriteten av bransjen vår består av de minste håndverkerne, så har vi alltid unntakene. For dere som er flere enn 10 stykker, og/eller som ønsker litt tilpasninger, har vi en pakke for dere også.

Fleks er pakken for dere som har vært i gamet en stund og som har tydelige krav og forventninger til et system som oss. Vi går sammen opp hva dere ønsker å få ut av Svenn og hvordan vi kan legge til rette for det, med så mye eller lite oppfølging og bistand som dere ønsker.

Pakken kan inneholde alt eller ingenting av det som er i de tre andre pakkene. Hovedpoenget er at den er skreddersydd etter det behovet dere har som en litt større bedrift.

Hva vil det koste?

Den største endringen vi gjør er at vi introduserer en grunnpris for alle våre pakker.

Start vil koste kr 399, Smart kr 899 og Total kr 1199 per måned.

Alle disse pakkene inkluderer at 3 stykker i deres bedrift kan bruke Svenn, som gjør at for de aller minste, så koster Svenn kun det pakken dere velger koster.

Hvis dere er flere enn de 3 som er inkludert, så betaler dere bare for de ekstra brukerne dere trenger.

Klikk her for å se de nye pakkene og fullstendige priser.

Vi er samtidig opptatt av at prisene skal være så enkle å forstå som mulig, samtidig som at det ikke skal by på noen overraskelser. Det er derfor ingen skjulte kostnader knyttet til disse pakkene.

For noen innebærer disse endringene at Svenn vil koste litt mer enn tidligere, mens for andre blir det vesentlig billigere. Vi har gjort det vi kan for å lande på en mest mulig rettferdig modell, og vi håper det er inntrykket du sitter igjen med etter å ha lest dette innlegget og sett hvordan prisen blir for dere.

Målet vårt er det samme som alltid; å hjelpe de små håndverkerne med å få kontroll og lønnsomhet i sine byggeprosjekter.

Vi håper denne endringen er et steg mot dette målet og vi gleder oss over å ha dere med på reisen videre mot dette målet.