Ferieplan 2021 for Håndverkere – Last ned gratis i pdf og excel

Ferieplan 2021 for håndverkere – Last ned gratis i pdf og excel

01.01.21

Her kan du laste ned vår ferieplan for 2021. For tredje året på rad tilbyr vi gratis nedlasting av vår populære ferieliste som henger eller ligger på tusenvis av norske kontorer. I år kommer den også i regneark-format for Excel og Google Sheets.

Ferieplanlegging er en kaotisk kabal som krever gode rutiner og enda bedre oversikt. Arbeidstakere kan kreve å få vite om fastsatt ferie senest 2 måneder før oppstart. Så for å sikre optimal drift gjennom sommeren er det viktig å starte tidlig med ferieønskene.

Nyhet! Gratis ferieplanlegger i excel

Tidligere har ferieplanen vår kun vært tilgjengelig i PDF-format (A3 og 2-siders A4). Men vi fikk så mange henvendelser fra folk som ønsket en excel-versjon, at vi ikke kunne la være å utvide tilbudet. 

Derfor kan du i år laste ned ferieplanen for 2021 i både PDF, Excel- og Google Sheets-format.

Ferieplan 2021 i excel og google sheets
Den nye ferieplanleggeren gir god oversikt, og holder automatisk kontroll på tilgjengelige feriedager.

Komplett ferieverktøy

Denne nye regneark-versjonen av vår ferieliste har plass til hundrevis av ansatte, kolonne for å legge inn antall feriedager på starten av året, og den regner automatisk ut hvor mange feriedager hver enkelt har til gode.

Du finner også en egen kolonne hvor du kan overføre feriedager til neste år.

Kalenderen er i tillegg veldig enkel å navigere, og du har alltid ansatt- og datofeltene synlige i vinduet for å redusere unødig scrolling og feilregistreringer.Sluttresultatet er en ganske komplett og ekstremt oversiktlig ferieplanlegger, og den er helt gratis.

Last ned ferieplanen nå

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet, så sender vi deg ferieplanen i alle tilgjengelige formater. 

Andre leste også